Tomas se reintoarce in Violetta 3!

Buna sunt Andre si scuze ca n-am postat mai devreme, doar ca acum stau in pat pentru ca sunt foarte racita. Oricum, am cautat pe internet si zicea la un site ca Tomas se va reintoarce in Violetta 3. Nu era nicio poza ca dovada. Dar eu asa cred ca se va reintoarce. Eu ma bucur de vestea asta pentru ca mie mi-a placut mult de Tomas in sezonul 1. Va pup! Sper sa pot posta si maine. Pa!

Comentarii

Anonim a spus…
Imi pare rau ca esti racita. Eu nu stiam ca Tomas vine iar,ms ca ai postat asta. Mia spus si o colega asta dar nu am crezut-o ca nu prea imi place de el . Pa. (Erica)
wiky a spus…
Multumesc mult, Erica!
Unknown a spus…
Ma bucur de vestea asta
Anonim a spus…
eu nu vreau sa se intoarca :(
Anonim a spus…
Andreea mie imi pare foarte rau ca ai racit sper sa te faci bine! Dar eu stiu ,am aflat ca serialul,,violetta,,se va termina pentru tot deaunain sezonul3!Nu stiu cat de adevarat poate fi! Poti sami dai un raspuns, tu sti de lucrul asta?A si sa nu uiti ca ai un blog super fain!

wiky a spus…
Multumesc foarte mult. Da, eu m-am documentat din mai multe locuri si am aflat ca o sa fie mai multe sezoane "Violetta", chiar dincolo de sezonul 3. Poate sa fie si sezonul 4, sezonul 5, sezonul 6...Poate mai multe. Eu doar atat stiu. Sper ca ti-au fost de ajutor informatiile mele, nu stiu cat de adevarate sunt aceste informatii. Multumesc ca mi-ai vizitat blogul si multumesc de comentariu.
Anonim a spus…
Multumesc,informatiile tale miau fost de mare ajutor!
Anonim a spus…
Eu am citit pe un site ca Tomas se va reintoarce si va fi impreuna cu o fata noua si se vor baga intre relatia dintre Violetta si Leon.
Anonim a spus…
Partea buna e ca vor fi multe sezoane cu Violetta <3 !! Ura!!
Unknown a spus…
si Angi se reintoarce in violetta 3
Anonim a spus…
si eu am aflat asta de pe un site
Anonim a spus…
Si Angie se va reintoarce si Tomas.Ma bucur ca Tomas se va reintoarce pentru ca imi placea mult de el.(Maia)
Anonim a spus…
Voi stiti ca in sezonul6 leon o ea pe violetta in casatorie.(Daria)
Anonim a spus…
iti place mai mult de prefacutul de leon
Anonim a spus…
MIE NU MIA PLACUT DE TOMAS DE CAND L-AM VAZUT LA TELEVIZOR. AM VAZUT UNDEVA CA TOMAS NU A MAI VOST SI IN VIOLETTA 2 CA LAU PRINS CU DROGURI IN PLATOUL DE FILMARE . EU NU AS VREA SA CRED , DAR ARATA DE PARCA SAR DROGA .

Postări populare