Alegerea pozei pentru fundal

Buna! Sunt Andreea. Deci Erica a castigat la "Ghicitori + premiu". Ea poate alege o poza cu Violetta pentru fundalul blogului. Poate sa aleaga poza azi. Doar ca nu poate sa-mi trimita poze la comentarii asa ca poate sa imi spuna mie unde sa intru ca sa gasesc poza pe care o vrea Erica. O sa pun poza pe care o vrea ea pentru fundal maine. Iar maine va voi spune castigatorii la celelalte concursuri. Pa! Va pup dulce!

Comentarii

Anonim a spus…
Maine iti spun ce poza vreau. (Erica)
Anonim a spus…
Acum sunt la o pizza cu colegii mei si niste prietene si trimit de pe telefonul meu ca abia prinsai internet. Si nu pot sa iti spun ce poza vreau, maine poate. Okey? Pa!
Anonim a spus…
Of Andrea am castigatla concursul ghinion plus premiu pentru ca sa iti mai schimbi poza aia care pute rau de tot si sa iti schimbi poza aia de fundal ca pute rau de tot(Erica)
Anonim a spus…
Esti o imputitoare (Erica) macar asta fa adevarul de urasc
Anonim a spus…
Sper ca ai priceput proasto ca adevarul e ca te urasc (Erica)
Anonim a spus…
Sti ca eu sunt in clasa cu Erica si mi-a mai spus Erica ca te uraste dar nu a crut sa spuna dar in momentul asta atata de tare te poate ura Erica ca a spus ca te uraste si se preface doar in comentarile alea si mereu spune ca o fata s-a prefacut in ea dar ea te uraste.

Postări populare