Imbunatatiri pentru blog

Buna! Sunt Andreea si am vrut sa ne gandim toti la o imbunatatire pentru blog. Cum sa facem fundalele, idei pentru postari, mai multe. Eu m-am gandit sa facem fundalele cu o culoare mai deschisa, ori sa punem o imagine cu Violetta, iar idei pentru postari, sa postam cat mai multe lucruri despre Violetta, de exemplu, sa vorbim despre sezonul 3, pe cine va alege Violetta dintre Leon si Diego. Acestea sunt ideile mele pentru acest blog. Care sunt ideile voastre?

Comentarii

Anonim a spus…
Parerea mea:Fundale cu Violetta sau toti actori din ea,idei pt postari,sa puneti mai multe jocuri cu premii cum ar fi cn castiga sa alega o poza cu cine vrea; sau sa postati mai multe poze cu Violetta de cand era ea mica sau cu Loen,Francesca s.a.! Si imi cer iartare ca v-am injurat o sa fiu mai draguta! (Erica) Eu am mai multe idei daca vrei ti-le spun ca sunt frumoase!
Anonim a spus…
IDEILE MELE PT ACEST BLOG SA FIE MAI DISTRACTIV! -Postati lucruri cu Violetta,accesori,haine s.a. -Mai multe jocuri cu premii,poze cu Violetta sau sa aleagem -Fundal cu Vio,Fran,Cami,Lon etc! -Sa vorbiti despre sezonu 1,2 sau 3! -Sa Postati,in ce zi sa nascut Violetta si toti actori din serial -Bine am mai multe dar nu stau sa le mai scriu! Sper ca v-au placut ideile mele! Andreea imi cer scuze cum m-am comportat,Miruna si tie la fel! Va pup! :********** (Erica)
Anonim a spus…
NU IMI MAI FURATI NUMELE!!!!

Postări populare