Un invitat nou pe blog!

Salut!
V-am adus o veste bună și sper că o să vă placă.
Peste câteva săptămâni va veni o prietenă de-a mea pe acest blog. Numele ei este Miruna Marian și ea va posta pe acest blog. Dar va postapeste câteva săptămâni, ca să-și pregătească postările despre Violetta.
Sper că vă place această idee. Vă aștept comentariile. Pa!

Comentarii

Anonim a spus…
O so injur la postari,i-a sa vezi,daca tu nu m-ai bagat o sa vada ea de la mine! Cea mai urata pagina cu Violetta e a ta, eu am autograful ei si nr. Pentru ca m-am nascut in Buenos Aiers! :)) PA!
wiky a spus…
Draga mea, nu stiu cine esti. Daca tu crezi ca e asa urata pagina mea, de ce mai esti aici?
wiky a spus…
Si, apropo, poti sa injuri cat vrei. Am avertizat-o pe prietena mea sa stearga comentariile la nesimtitii care injura lumea.
wiky a spus…
Si nu te-am bagat pe blog pentru ca nici macar nu te cunosc. Habar n-am cine esti.
Anonim a spus…
Laso in pace andreea. Eu stiu cine e. E fraiera aia de emma. E numai gura de ea
Anonim a spus…
Cu siguranta e Emma. Nu o baga in seama, poate doar sa comenteze. Si oricum, tu poti sa stergi comentariile. Mie imi place mult pagina ta :) (Laura)
wiky a spus…
Multumesc mult, Laura. Te pup!
Anonim a spus…
:3 (Laura)
Anonim a spus…
auzi emma, fraiero, sau cum teo chema, cred ca nici numele tau nu este real, esti o manipulatoare, o nesimtita si mincinoasa persoana pe care am cunoscuto vreodata in viata mea. nu teai nascut in buenos aiers, teai nascut in romania. atunci, cum de ne sti tu limba romana? daca esti adult, nu se vede, pentru ca te porti ca un bebelus si ca un nesimtit. tu unde te crezi, la balci? nu te poti compara cu andreea nacu nici intrun milion de ani. ea e mai desteapta ca tine
Anonim a spus…
Dute la puscarie, ca nu sunt EMMA! Fraiera esti tu! Invata sa scrii! Mincinoasa esti tu si capu ala mare pe care il ai tu! Si tu esti geloasa pamantului! Cum sa fie aia desteapta? Ma faci sa rad! ha ha! Ia vezi,cum vorbesti fetito! Ca o incurci rau de tot~! Pa!
wiky a spus…
Aha deci o faci pe Andreea proasta, nu Emma? Ei bine te rog frumos du-te unde vrei ca aici n-ai ce face. Dar de ce sa se duca ea la puscarie? Auzi draga, mai bine vezi-ti de treaba, ca proasta esti tu! Apropo sunt Miruna.
wiky a spus…
Apropo iti voi sterge toate comentariile, chiar daca mi-ai vorbi urat sau frumos. Tu, ia-ti fundul de-aici, si dispari de pe acest blog! Ai inteles? Nu, nu vreau sa-ti fiu prietena Emma. Habar n-am cine te-a crescut, ca cine te-a crescut nu te-a crescut bine deloc. Tot Miruna sunt.
wiky a spus…
Si Emma, stiu ca tu ai inventat-o pe Erica.
Anonim a spus…
Tiam spus ca nu sunt Emma,vaco,dute dracu la ma-ta de curva dracu! Na fa! Proasta eu tu vb! Pe tine cum te-au crescut in cocina sau in dus? Hai mai lasa-ma ca esti........ de tot rasul! O sa va distrug blogul pocitanilor! Nu te pune cu mine ca o incurci! Ai inteles?! Sper ca da! Hai dute la ma-ta si plangete!
wiky a spus…
Da sigur. Esti frumoasa ca un cos de gunoi umplut de voma din trenul tiganilor.
Anonim a spus…
AI DREPTATE ANDREEA NU TE LASA JIGNITA CU DRAG STAISI
wiky a spus…
Multumesc ca esti de partea mea.
Anonim a spus…
tu meriti asta (staiai)
Anonim a spus…
prima anonima eu ne te cred

Postări populare