Dovada ca Demi Lovato si Selena Gomez vor juca in Violetta

Buna! Sunt Miruna si am venit cu o dovada. Selena Gomez si Demi Lovato vor juca in Violetta sezonul 3. Defapt Demi nu va juca in sezonul 4. Scuze pentru gresala. Va voi arata poze.




Pa!

Comentarii

Anonim a spus…
STIAM ASTA DE MULT TIMP, PROASTO! OFFF, MIRUNA, ESTI O IDIOATA SI O RATATA DE 2 BANI! APROPO, TEAM PACALIT CAND AM ZIS CA VREAU SATI FIU PRIETENA. PFF, FRAIERO! (ERICA)
wiky a spus…
Nu stiam ca asta gandeai despre mine! Ok. Daca tu asa crezi sa fi sanatoasa!
Anonim a spus…
Nu eu am scris asta! Ce aveti toti cu mine!? Miruna nu e asa cum crezi tu,m-ai bine invata sa scrii sau invata carte decat sa injuri aici,te rog ceva cel care mi-a furat numele nu te pune cu mine,ca o incurci! Cred ca asta incearca sa ma enerveze,dar nu o sa reusesti! P.S. IESTI ACASA,SI STERGETE LA GURA CA ESTI MURDARA! PA! Eu nu am glumit ca vreau sa fiu prietena cu ea Miruna chiar esti o fata de treaba! Miruna cand vezi ca te injura nu sunt eu~!(Erica)
wiky a spus…
Nu stiu cine e una si care e alta. Imi pare rau.
Anonim a spus…
ETE NA! NU EA E ERICA, EU SUNT ERICA. AUZI FRAIERO, NU TU MIRUNA, MAI BINE UMPLETI OLITA CU PIPI DE SCUIPAT, CA TE PRICEPI BINE SA MANTI. MAI VREI SA TE INJUR, FA? IA ZIMI! ACUM! DAR DUTE D**** DEAICEA! (ERICA CEA ADEVARATA)
Anonim a spus…
De ce injurati pe acest blog? Oricum, Andreea sper sa nu te superi, dar eu nu cred asta cu Demi si Selena. Sper foarte mult sa nu te superi, imi place ce postezi :* (Laura)
Anonim a spus…
Dc imi furi numele?! Asta nu inteleg,daca ti-am facut ceva scuze! Dar nu imi mai fura numele,si nu mai injura! A gata stiiu cine esti! Macar invata sa scrii esti proasta/prost crescuta! Si eu sunt Erica! INCETEAZA SA MAI MINTI ANONIMULE,PLECA DE PE BLOGUL ASTA CA NU ESTI BINE VENIT! P.S. Nu te mai lu-a de Miruna! Ai inteles?! Sper ca da! (Erica)
Anonim a spus…
IA ZI CINE SUNT DACA ESTI ASA DESTEAPTA?
Anonim a spus…
Buna,frumoasa postarea! Miruna cati ani ai?!
Anonim a spus…
Sunt edit-uri.Nu sunt postere oficiale.
Anonim a spus…
CE SUPER.............. CE NE-AM FACE FARA BLOGUL TAU!!!!!!!! ♥ ♥ ♥
Anonim a spus…
Este un blog frumos .
Anonim a spus…
andreea si miruna daka vedeti ca va injura sunt eu aici :* :* :* (amy o fata noua)
Anonim a spus…
DE CE VA INJURATI EU MA BUCUR CA SELENA CU DEMI VIN IN VIOLETTA 3 AI UN BLOG FRUMOS
Anonim a spus…
SUNTETI TARE PROASTE CA VA INJURATI SI APROPO MIRUNA ESTE O FATA DE TREABA SI ARE UN BLOG FRUMOS EU MA BUCUR CA SELENA SI DEMI VIN IN VIOLETTA VA PUP PA
Anonim a spus…
Ar fi super sa vina ele doua
Anonim a spus…
Chiar foarte tare! Bravo! (Andreea)
Anonim a spus…
Miruna ai un blog foarte frumos !!!!!! Si nu o asculta pe aceea care te injura ca ea stie numai sa injure si in plus inseamna ca a fost prost crescuta !!! Te pup paaa!!!
Anonim a spus…
Stiam
Anonim a spus…
foarte frumos blog cei o insultati pe cea care a facut blogul sa stiti ca nui frumos aceea persoana sa straduit sa faca acest blog iar tu aia care a zis ca e e proasta si .... altele e forte rea si nu e bine crescuta
wiky a spus…
Multumesc ca imi iei apararea.
Anonim a spus…
va salut pe titi imi place blogul cu drag dana o fata noua
wiky a spus…
Multumesc!
Anonim a spus…
BUNA ANDREEA EU SUNT STAISI IAR DANA AVENIT IN OPETIE LA MINE 31 MAI SUNT UN FAN SI APRECIEZ CEA CE FACETI

Anonim a spus…
POT SATI PUN O INTREBARE DACA IMI SPUI DA O SA TE INTREB
Anonim a spus…
INTREBAREA AM PUSO EU STAISI
wiky a spus…
Multumim!
Anonim a spus…
de unde tia venit idea ca sa faci un blog tia fost greu eu staisi
wiky a spus…
Pai, cum mie imi place foarte mult Violetta, serialul cel mai iubit si indragit de Disney Channel, m-am gandit sa fac un blog unde sa postez poze, informatii noi, documentare, articole, reviste si asa mai departe.
Anonim a spus…
cool
Anonim a spus…
este super blogul tau si vreau sa te intreb daca este adevarat ca clara alonso este insarcinata cu diego dominguez
Barbu Luana a spus…
Andreea,nu te merita! Daca asta gandeste despre tine las-o inpace! Stii ca mai e si vorba aia: Cine zice alae prost ca tine nu mai e! Si eu am pati tasa cu doua fete si nu am mai vorbit cu ele. Si acum sunt multumita fiindca au plecat de la scoala unde invat eu. Eu iti dau un sfat. Prima data verifica dacacu adevarat vorsi urmarestele pentru o zi sa veyi daca te mint sau nu. Ti-am zis asa am patit si eu si acum nu mai am nicio treabacu ele. ;) Sper ca ti-a fost de ajutor sfatul. :*
Anonim a spus…
Cat de nesimtita poti fi. Tu ce stii despre Violetta3. Proast-o
Anonim a spus…
andreea tu ai scris cu galben acolo ? uite daca vrei ca oamenii sa-ti inteleaga scrisul scrie cu culori inchisw sau macar sa nu fie galben . a fost doar un sfat !
wiky a spus…
Era prietena mea Miruna care a postat de pe contul meu fiindca ea nu are cont de Blogger. Dar acum ea nu mai posteaza pe blog.
Anonim a spus…
Lol ce nebuni isteti frate
Anonim a spus…
Miruna eu iti ador blogul.

Postări populare