Cantec nou din "Violetta 3" - Megamix

Salut sunt Andre si aceasta este o melodie noua din "Violetta 3", cantat de Selena Gomez si Martina Stoessel ( Sofia si Violetta ).

Sper ca va place.

Comentarii

Anonim a spus…
Draga mea,Selena Gomez va juca in violetta 3,si acela este un nou camtec din violetta Prost Anonim ce esti.
Anonim a spus…
draga, nu te mai da inteligenta, "naturally" este o piesa a selenei lansata in 2011, si sunt atatea zvonuri pe internet cum ca va juca, si toate sunt false. nu e NICI MACAR O SELENA In violatta 3. tu esti proasta, nu primul anonim.
Irina a spus…
Wow , ce repede trece timpul ! Țin si eu minte ca am văzut videoclipul asta , si eram așa fascinata când ma gândeam ca va juca si Selena Gomez in "Violetta"! Acuma trei-patru ani am mai citit pe un site ca va juca si Miley Cyrus in "Violetta" si eu ca proasta credeam ! Vestea acea cred ca era cea mai tare veste din viața mea , dar când sa dovedit ca nu este adevărat eram așa suparata ! Dar mie si pe vremea asta mi se pare Miley Cyrus este o artista adevarata ! Îmi place mult de ea ! Sincer , de Martina îmi plăcea de ea când juca in "Violetta" dar acuma nu îmi mai place de ea . Dar oricum serialul "Violetta" a fost foarte fain si va face parte din copilaria mea .

Postări populare