Tini este un superstar!

Hola! M-am reintors cu o poza super draguta cu Tini. Cum Tini joaca in serialul "Violetta", care o interpreteaza pe Violetta Castillo, ea este ca o regina pentru noi, incat unii fani au creeat un alt afis nou-nout cu ea.



Voi reveni cu alte informatii noi despre Martina Stoessel. Pa!

Comentarii

Unknown a spus…
nu e niciun afis. Este reclama din Italia pentru Violetta 3, ii anunta ca Violetta 3 incepe in octombrie. Daca faci o postare acum despre ce iti spun.... te reclam la Google
Miruna Popescu a spus…
Tu taci si lasa-te de blog si de youtube ca si asa nu ai la fel de multi vizitatori ca Andreea. Daca incepi sa ma injuri... te reclam la Google
wiky a spus…
Multumesc ca-mi iei apararea, drag anonim. Apropo, Dana Stuparu, eu te amendez la 100 de lei. Cel ce incepe sa imi vorbeasca urat va fi amendat cu 100 de lei. Sau nu mi-ai citi postarea din lunile trecute?
Miruna Popescu a spus…
Cu placere! Eu nu suport pe cei care comenteaza fara sens. Nu te lasa indiferent de ce spun ei.
wiky a spus…
Multumesc pentru incurajare!
Unknown a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
wiky a spus…
Iti sterg comentariile, pentru ca continui sa ma jignesti. Si de ce tot schimbi subiectul cu you tube? Nu-mi pasa daca ai si peste 33.000 de urmaritoti. Eu mi-am facut pagina pe you tube ca sa pot comenta la unele videoclipuri care-mi plac. In plus, daca ai chef sa jignesti lumea, intra pe alt blog, nu pe al. meu. Asa ca taci tu din gura sau iti voi sterge toate comentariile pe care le vei pune, si cele rele si cele bune. Am incheiat acest subiect!
Anonim a spus…
Esti super imi place foarte mult de tine Andrea si iti ador blogul.
Anonim a spus…
Am o idee sa facem un blog sa scriem de Andrea Nacu si sa se numeasca andrea.proasta.blogsport.ro si sa scriem doar cat de proasta e sunteti deacort cu idea.
Anonim a spus…
Sigur ca suntdeacort Andrea chiar e o prosta.(Ema)
Anonim a spus…
Si sunt deacort cu idea asta (Maia)
Anonim a spus…
Si eu sunt deacort cuidea asta abea astpt sa fac blogul deroasta de Andrea Nacu.(Erica)
Anonim a spus…
Andrea este orosta si merita asta.(Erica)

Postări populare