Poze noi din "Violetta", sezonul al III-lea

Buna, acestea sunt poze noi din "Violetta 3", unele poze din "Violetta 3" au aparut ca decor la unele scene.O sa revin mai tarziu cu noi informatii.
Pa!

Comentarii

Jasmine a spus…
Hei , Andre ! Mi-am facut si eu un blog Vio , bineinteles nu atat de cool ca al tau si as vrea sa te întreb daca ai putea sa ma ajuti putin cu el , tu ai mai multa experienta si mna. Astept raspunsul tau ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
wiky a spus…
Stiu ca ai un blog, ti l-am vizitat si am si comentat. Este frumos blogul tau. Pai, ai putea sa pui o imagine sus cu Violetta si ceilalti actori cum este si la mine, daca vrei. Ca sa-ti pui imaginea, intri pe Blogger, dupa in partea stanga cauta "Aspect", este deasupra la "Sablon". Daca mai vrei, poti sa pui si un sondaj ( sondajul inseamna cand pui o intrebare cu cateva variante, exemplu: "Cu cine vreti sa fie Violetta?" variante: Diego, Leon. Asta inseamna sondaj ). Ca sa pui sondaj, trebuie sa intri tot la Blogger, dupa apesi iar pe "Aspect", dupa iti apare o pagina cu ordinea blogului tau, iti apare scris pe pagina "Adaugati un obiect gadget". Apesi pe el, iti apare o pagina cu niste idei pe care sa le pui la blog, printre ele este si sondajul. Cauta si o sa gasesti.
Acestea au fost ideile mele, sper ca ti-au fost de ajutor! Te pup!
wiky a spus…
Apropo, nu ti-am raspuns complet la prima idee pe care ti-am dat-o cu imaginea. Deci, apesi pe "Aspect", iti apare o pagina cu ordinea blogului tau, si scrie acolo "Violetta Forever (Antet).
wiky a spus…
Dupa apesi pe el, si dupa iti alegi imaginea dorita.
Jasmine a spus…
Mulțumesc foarte mult ! Chiar nu stiam cum pot sa fac asta. Merci inca o data ♥♥♥♥♡♡♡
wiky a spus…
Cu mare placere!
Jasmine a spus…
As mai avea niste intrebari legate de blogger, sunt noua pe aici și nu știu multe despre bloguri. Sper ca ai putea sa ma ajuti. ♥♡♡♡♡♡♡♡¤♡♥♡♥♡
wiky a spus…
Adica, ce mai vrei sa afli? Te-as ajuta cu mare placere.
Jasmine a spus…
In primul rand, vreau sa iti multumesc din nou ca esti interesata sa ajuti incepatorii. Vreau sa te intreb cum ti-ai facut tu blogul popular . Tu postezi foarte mult intr-o zi si cred ca asta conteaza . Ti-a facut un alt blog publicitate ?
A doua întrebare este de unde iei tu informatiile ? De pe alte bloguri , de pe google sau de pe site-uri cu stiri ? Subt foarte curioasa :">
Merci de atentie si sper ca nu cer prea mult rugandu-te sa imi dai niste sfaturi . Kisses ♡♡♥★★☆°♧
wiky a spus…
Jasmine, nu ma superi deloc. Imi face mare placere sa te ajut si daca mai vrei sa ma intrebi ceva, intreaba-ma, nu este nicio problema.
Eu postez mult intr-o singura zi, vreo 7-8 postari. Mi-am facut publicitate pe Facebook-ul mamei, ca mi-a dat voie. Informatiile si pozele noi le iau de pe Twitter-ul lui Martinei (Violettei) si al celorlalti actori. Le mai iau si de pe site-uri din alte tari (daca le iau din site-uri din alte tari nu este furt). Acestea sunt raspunsurile mele. Sper ca ti-au fost de folos. Te pup si noaptw buna!
wiky a spus…
"noapte", nu "noaptw". Gresala mea!
Jasmine a spus…
Noapte buna si vise placute ! ▲_▲
Merci inca o data
Anonim a spus…
De ce nu mai pui poze

Postări populare