Interviu cu Diego Domínguez "Sunt un romantic"

Buna sunt Andreea si uitati un interviu cu Diego Domínguez "Sunt un romantic" din anul 2014:

Diego [personajul] este convins că o poate cuceri pe Violetta, în timp ce Diego [actorul] nu este deloc îndrăzneț . Ne-am întâlnit cu el pentru o discuție de suflet... și nu doar atât.

Direct în Buenos Aires

Când îl întâlnești pe Diego Domínguez, nu poți să nu te întrebi unde a dispărut insolența lui Diego din serial. Dar cum, cu zâmbetul său, îi câștigă rapid pe cei din jur, este imposibil să nu începem să discutăm probleme de suflet.

REDACȚIA: Hai să vorbim despre dragoste, Diego! Ești un romantic?
DIEGO: Desigur! Sunt un romantic incurabil.

R.: Ce fel de fete te pot cuceri?
D.: Îmi plac fetele sincere, drăguțe și prietenoase. Cred totodată că este important să te îndrăgostești de cineva care-ți va fi credincios. Încrederea și sinceritatea reprezintă cheia succesului unei relații.

E.S.: Care este cel mai romantic gest pe care l-ai făcut?
D.: Odată, i-am făcut o surpriză iubitei mele și cred că a fost complet uluită. I-am spus inițial că nu pot ajunge la întâlnire, apoi am apărut când nu se aștepta, iar asta a luat-o complet prin surprindere. A fost minunat!

E.S: Unde ai merge la prima întalnire ideală?
D.: Nu cred că este neapărat important locul, atâta timp cât ai ocazia să-ți cunoști și să descoperi partenerul. Poate fi o aventură teribilă sau o simplă masă la restaurant - conteaza doar ca în aer să se simtă scântei de iubire.

E.S: Ești diferit de Diego, personajul tău?
D.: Îmi place încrederea în sine a lui Diego și sfaturile pe care i le oferă prietenului său, Marco, dar nu sunt înnebunit după alte trăsături ale personajului. Restul personalității sale este diferit de ceea ce sunt eu. Diego poate fi foarte arogant și lăudăros. Eu nu sunt deloc așa.

R.: Sunt și alte aspecte, ale personalității personajului tău, care nu-ți plac?
D.: Diego știe că este un cântăreț foarte bun și un tip care arată foarte bine, de aceea este convins că toată lumea îl adoră. În viața reală, eu nu sunt așa deloc. Sunt conștient de calitățile mele, dar știu că sunt și oameni care nu mă vor plăcea prea mult. Asta însă nu mă deranjează. Așa este viața.

R.: Cum te simți în rolul noului rival în dragoste?
D.: Este foarte amuzant, pentru că în serial Diego și Leon sunt rivali în lupta pentru dragostea Violettei. Însă în viața reală mă înțeleg foarte bine cu Jorge Blanco, cel care-l joacă pe Leon. Între actori nu există niciun pic de rivalitate. De fapt, suntem prieteni foarte buni.

R.: Cum este să lucrezi cu Martina Stoessel, actrița din rolul Violettei?
D.: Martina este nemaipomenită. Este o tânără actriță foarte bună și un om cu care se poate lucra extraordinar de bine. În ciuda vârstei sale fragede, Mertina este o profesionistă și cred că o așteaptă o carieră lungă și frumoasă.

R.:  Petreci timp cu Martina și în afara colaborării pentru serial?
D.: Toți petrec timp împreună, fie că lucrează sau nu, deși pe Martina o vedem cel mai puțin. Buenos Aires, impreuna sau în apropierea celorlalți - excepție făcând Martina. Totuși, este distractiv atunci când petrecem timp împreună. Este super!

R.: Care este coregrafia ta preferată din cel de-al doilea sezon?
D.: N-ași putea alege o anumită coregrafie pentru ca îmi plac toate. Este grozav atunci când privim ceea ce am realizat. Este minunat și să poți vedea cum dansează fiecare separat, concentrându-se pe mișcări - dar este și mai frumos când poți să vezi echipa dansând împreună. Este chiar spectaculos!

" În viața reală, mă înțeleg foarte bine cu Jorge Blanco, cel care îl joacă pe Leon. Între actori nu există rivalitate. Suntem cei mai buni prieteni. "

Comentarii

Anonim a spus…
AS VREA SI EU SA VORBESC CU DIEGO
Anonim a spus…
Diego e un actor bun si dintre baieti el si Jorge sunt preferatii mei.DIEGO ESTE SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÎL ADOR IN REALIRATE DAR SI IN SEZOANELE 2 SI 3 E SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EU MA NUMESC LASCU DANIELA CRISTINA AM 12 ANI SI IL ADOR PE DIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonim a spus…
Diego este un baiat perfect chipes si aratos.......:* il ador pe el ...DIEGO...este foarte romantic in serialul a 3-a :*****Diego si francesca se potrivesc :***
TE AMOR DIEGO������

Postări populare