Miraculos : Buburuza si Motan Noir (noul serial) - Nicole Cherry

 
Cu toții am auzit despre noul serial ”Miraculos : Buburuza si Motan Noir”.
“Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” prezintă povestea lui Marinette şi a lui Adrien, doi puşti aflați în primii ani de liceu, a căror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transformă oamenii obişnuiţi în personaje malefice! Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenți se transformă în Buburuza şi Motanul Noir, doi supereroi care luptă împotriva răului şi care au parte de aventuri senzaționale pe străzile şi acoperișurile din Paris. Nici unul dintre cei doi nu ştie adevărata identitate a celuilalt. Marinette nu ştie că aliatul său, Motan Noir, este de fapt Adrien, un băiat pe care îl iubeşte în secret. Pe de altă parte, Adrien o tratează pe Marinette ca pe o amică.
 
De curând a aparut la TV o reclama despre acest nou serial.
In acea reclama apare si Nicole Cherry, tanara cantareata pe care o indragim foarte mult.
Nicole Cherry interpretează piesa de pe coloana sonoră a noului serial “Miraculos: Buburuza şi Motan Noir”, care va avea premiera la Disney Channel România.
 



 
“Îmi place foarte mult de Marinette, am simțit că avem multe în comun de când i-am aflat povestea. Este foarte timidă în viața de zi cu zi și în special când este față în față cu Noir. Dar când se transformă în Buburuza, devine foarte puternică și încrezătoare, la fel ca mine când sunt pe scenă, în timpul concertelor” a mărturisit Nicole.
 
“Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” este un serial japonez-francez-coreean produs şi animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation şi SK Broadband.
 
Serialul debutează pe 22 februarie, la 17.10, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare zi a săptămânii la aceeași oră.
 
Puteti vedea aici videoclipul coloanei sonore a noului serial ”Miraculos : Buburuza si Motan Noir”:
 

Comentarii

Postări populare