Alex si trupa - noul serial, ep 11, 12, 13

 
Cu toții am auzit despre noul serial ”Alex si trupa”.
Pana acum s-au pus la TV 10 episoade, episoade care ne-au atras atentia si ne-au facut sa ne placa acest serial. Acum începem sa ne atașăm cat de cat de acest serial.
Acest serial seamana putin cu serialul ”Violetta”, nu credeti?
In fine, haideti sa va descriu putin acest serial:
 ”Alex și trupa” îi prezintă povestea prietenilor din copilărie Alex, Nicole şi Christian atunci când încep anii de liceu şi își fac noi prieteni, Sam şi Emma. Alex, un băiat isteţ, curajos şi plin de viaţă, crede că liceul va fi o petrecere continuă. Prima zi de şcoală îi demonstrează cât de mult s-a înşelat. Directorul, d-l Ferrari, doreşte ca liceul său să fie cea mai bine cotată instituţie de învăţământ şi insistă ca elevii să se concentreze asupra materiilor tradiţionale, fără a fi distraşi de activităţi mai creative, precum muzica şi actoria. Alex şi prietenii săi nu au altă opţiune decât să îşi găsească propriile mijloace de a-şi exprima creativitatea şi talentele.
 
Acum ca am inteles ce este acest serial si pe ce se bazeaza, cu toate ca am vazut cele 10 episoade si nu prea mai avem rabdare pana luni pentru a pune la TV noi episoade, va voi pune videoclipuri in care sunt secvente din episoadele 11, 12 si 13.
 
                                                                                                           
 
Cateva secvente din episodul 11:
 
 
 
 
                                                                                                         
 
Cateva secvente din episodul 12:
 
 
 
 
                                                                                                                    
 
Cateva secvente din episodul 13: 
 
 
 
 
 
 
Ei bine, dragii mei, voi reveni peste o ora cu alte noutati, tot despre acest nou serial ”Alex si trupa”, ca sa aflam mai multe despre ce se intampla in acest serial.
 
Numai bine va doresc!

Comentarii

Postări populare