Uitati ce am gasit

Buna sunt Criss si uitati ce am gasit 

Martina Stoessel a respins versiunea de care suferă de anorexie 



Protagonistul din "Violetta", și-a exprimat nemulțumirea față de versiunile care au circulat despre problemele lor alimentare. Părinții artistului denunțat "agresiunea mass-media și au declarat că vor lua problema în instanța de judecată.

Protagonistul de Violetta, Martina Stoessel a declarat versiuni care au circulat despre problemele lor alimentare sunt ipoteze false, în timp ce părinții actrita transmite familiei Disney și să ia problema de Justiție.

"Eu spun" flamenco picioare "de când am fost copil. Vivo a manca si prietenii mei îmi spun că nu pot să cred că nu de îngrășare. Dar, pentru că este, în familii, este genetic.", A spus adolescentul Ciudad.com 

După spectacol masiv dat artistului în Palermo, site-ul a publicat PrimiciasYa.com de 17 ani ar fi în curs de "probleme serioase din cauza anorexie." De asemenea, a indicat faptul că Martina ar fi a merge la psiholog. 

Artistul și-a exprimat nemulțumirea cu domeniul de aplicare, care a avut de știri și a spus: .. "Nu am nici un psiholog am găsit biletul că am un adevărat, este o rușine că există oameni care doresc să facă lucruri de genul asta, care e tot inventat și dornici de a fi de interes pentru familie, prieteni și fani. "e tot o minciună, de când m-am născut pentru că sunt așa de slab. este egal cu fratele meu și mama mea este aceeași.

Mama actriței, Mariana Stoessel, a declarat că familia și Disney, producător de "Violetta", ia problema în instanță. "Cred că este o agresiune împotriva mass-media Martina. Ea este un minor și acești oameni care au ridicat acest tip de informații va trebui să răspundă și să spună care presupusa psiholog Martina pentru că nu ea a mers la psiholog, niciodată nu a făcut terapie și nu au avut nici o problemă de putere ", a spus el.

Tatal lui Martina, Alejandro Stoessel, de asemenea, a comentat cu privire la zvonurile care implică fiica ei și a vorbit cu programul "argentinian Top", pentru a respinge versiuni adjudecate de o boală gravă. "Acest lucru va fi trecut la sfatul nostru juridic. Ea are de a face cu etica, moralitate, nu puteți ține minte ... Ar trebui să aibă respect pentru cei care au de fapt, anorexie. Cea mai mare îngrijorare mea .. Cariera Martina sunt mijloacele ", a spus el.

Va pwp :*

Comentarii

Anonim a spus…
Imi poti spune pe ce site ai gasit te rog? :*
Unknown a spus…
Scz nu il mai stiu :(
Alexuța 20 a spus…
Bine infotmata!
Anonim a spus…
ce prostie.........toate fetele doar ,,VIOLETTA,,
Anonim a spus…
incetati.............sunteti niste obsedate....proastelor.................
wiky a spus…
Proasta esti chiar tu pt. ca tu nu trebuia sa ne jignesti si puteai sa nu te mai uiti pe blogul nostru. Ce este asa de greu?!
Anonim a spus…
Imi plac foarte mult pozele tale.Continua sa pui poze cu Martina Stoessel.
Anonim a spus…
Esti draguta.
wiky a spus…
Multumim!
wiky a spus…
Multumim!

Postări populare