[Violetta 3] Exclusiv


Si aici incepe aventura...
In afara de personajele noi cunoscute de aproape toata lumea, mai sunt cativa invitati speciali in serial, in noul sezon. Sa vedem...actorul care joaca intr-un serial bine cunoscut de pe Disney Channel o sa vina in Violetta 3, este blond si are o trupa...ESTE CHIAR ROSS LINCH SI TRUPA LUI R5!


Sa vedem, ce poze si informatii noi mai avem...



Si asa incepe povestea, o frumoasa poveste de dragoste dintre Leon si Violetta:
In Violetta 3, Leon si Violetta se vor mai ciondanii nu numai din cauza Ludmilei, dar si din cauza unor baieti care ii vor ajunge la suflet Violettei. Poate unii s-au plictisit de Leon, poate altii s-au plictisit de Diego si vor sa apara baietii noi pentru Violetta, asa ar fi bine sa fie, ca sa fie mai multa "scanteie" in serial, mai multa actiune, mai multa drama.
In acest sezon nou pe care il asteptam, unele povesti de dragoste din sezoanele trecute se vor schimba.
De exemplu:
Nu va mai fi "Diegoletta" sau "Marcesca", de-acum va fi "Diecesca":



Aici ne oprim cu pozele si informatiile pentru aceasta zi. Maine am sa incerc sa postez mai mult si sper ca v-a placut aceasta postare.
Ramaneti la curent cu noi stiri si poze, pe blog!

Comentarii

Anonim a spus…
Mia placut postarea mult! Imi pare foarte rau ca nu mai este cuplul "Maresca" pentru ca le stateau foarte bine impreuna.Si apropo,Tomas se va reintoarce in sezonul 3?si Marco,cu cine va fi daca nu o sa mai fie cu Francesca?oare se va reintoarce Anna?
Anonim a spus…
Mai postezi?
Emma a spus…
Andre,mai postezi?
wiky a spus…
O sa incerc sa mai postez, dar o sa incep de maine, duminica, ca in ultima vreme am avut probleme de neanulat.

Postări populare