Toti pentru unu, unu pentru toti!


Voturile pentru ca Lodo sa vina la noi in tara se indreapta spre Polonia. M-am gandit cateva ore, daca vom putea sa transmitem un mesaj pentru toti cei care vor sa vina Lodovica, vom putea reusii sa strangem destule voturi. Trimiteti-le mesaj sau sunati-i pe prietenii vostrii sa voteze pentru a veni Lodovica la noi in tara. Depinde de noi, V-loverii, sa putem reusii sa strangem suficiente voturi!


Sunteti de-acord cu mine?
Impreuna putem reusii!
Toti pentru unu si unu pentru toti! Haideti, V-Loverilor!

 


Comentarii

Anonim a spus…
Atunci de ce nu au mai putut cumenta Anonimi? Eu oricum eram noua pe aici,mi-a spus o fata de pe blog,sa vad acest BLOG. (Seli)
Anonim a spus…
Imi place blogul tau Andreea
wiky a spus…
Erau mici probleme pe blog cu anonimii.
Anonim a spus…
Mai ma stii de pe Stardoll? Ti-am spus ca Andra Buica,e hacker,si nu mai crezut din cauza ei nu mai am niciun,cont. Deci aveam cont de lvl 32,dupa lvl 18 si asa-asa mai departe. (Alexia)
wiky a spus…
Nici eu nu mai am cont pe Stardoll. Mi l-a furat cineva. Si mi-a mai pus si cateva plati. Acel cineva care mi-a furat contul mi-a furat parola, dupa am schimbat-o, am vazut platile si dupa mi-am sters contul. N-am avut altceva ce sa fac. Oi fi fost eu la nivel mare, dar trebuia sa mi-l sterg.
Anonim a spus…
Andreea de ce nu faci o pagina unde sa scrie la comemtarii cate o sugestie ca sa iti faci blogul mai frumos
wiky a spus…
O sa incerc.
Anonim a spus…
Bine tu la ce ore esti pe blog

Postări populare