Fiti atenti!

Buna! Sunt Andreea Nacu si am vazut ca unii m-au jignit la pagina www.violettafanb.blogspot.ro asa ca aveti grija cei care mi-au vorbit pe limba tiganilor: vedeti ca voi doriti numai rau oamenilor, asa ca aveti grija sa nu vi se intample ce doriti cel mai rau oamenilor. Nu-mi ziceti mie ca sunt proasta si aiurea ca cine zice ala e. Si numele Nacu, chiar nu ma intereseaza parerile voastre urate despre acest nume. Defapt este un nume chiar cel mai frumos si mai grozav decat al vostru. E numele meu si cu asta basta. Ma mandresc cu el. Nu fiti linistiti, ca poate si voi aveti nume caraghioase. De exemplu: Sunculita, Placintica, Pantofior, Ciasornic etc.
Deci daca vreti sa-mi vorbiti frumos si civilizat, va voi accepta pe acest blog, dar daca vorbiti tiganeste cu mine, nu mai permit anonimilor sa mai puna comentarii pe acest blog si nu va voi mai baga in seama niciodata.

Comentarii

Anonim a spus…
Adevarat! Este valabil mai mult pentru Emma. Pentru ca ea iti doreste rau asa ca ce doreste rau altora ea va pati acele lucruri. Esti desteapta Andreea nu proasta. Si de 1000000 mai frumoasa decat Emma si deasteapta.
Anonim a spus…
Oricum furi depe blogul Iuliei te ei dupa ea asta nu inseamna ca esti ca ea daca furi inseamana,ca esti o imitatoate si Iulia nu ar fura informati depe blogul tau fati tu blogul tau si iti pui numele Andre pentru ca sa fi ca si Andra nu ai pus un e in loc de a scrie te rog un antvertisment ca sa imi spui de ce iti spui numele Andre nu Andrea te rog scrie.
Anonim a spus…
Sunt deacort cu ea dece iti pui numele Andre te rog scrie un antvertisment de ce(Maia)
Anonim a spus…
Tu ai un blog mult mai bun decat a
Lui Andra si Iulia a tau este mult mai bun si mult mai frumos.
wiky a spus…
Multumesc.
wiky a spus…
Andre este prescurtat de la Andreea. Asa ma cheama pe mine. Mai intai gandeste si dupa spune.
wiky a spus…
Am mai spus si o zic inca o data: Andre este prescurtat de la Andreea. Asa ma cheama pe mine. Nu ma iau dupa nimeni si nu fur nimic de la nimeni. Am scris acest avertisment fiindca unii ma injurau fara niciun motiv. Imi pare rau ca ti-am dat impresia ca am furat, fiindca eu nu am furat de la nimeni!
wiky a spus…
Multumesc frumos!

Postări populare