Ce nu va place pe acest blog?

Buna sunt Andre si voiam sa va zic ceva. Am vazut ca de-aici a zis cineva ca nu-i place blogul acesta. De ce nu-ti place blogul? Doar pun postari despre Violetta, eu nu inteleg de ce nu-ti place. Am pus si fundal cu Violetta, pun postari despre ea, pun poze despre ea si asa mai departe. Mai bine spune-mi de ce nu-ti place si o rezolvam intr-un fel. Poate nu-ti place fundalul blogului, postarile sau mai stiu eu ce. Zi-mi si poate o sa fac sa fie cum iti place tie. Pa!

Comentarii

Anonim a spus…
Cu mn vb? (Erica)
wiky a spus…
Dar spune-mi de ce nu-ti place blogul.
Anonim a spus…
Ne e vorba ca nu-mi place blogul. E despre alceva,si stii prea bine. Oricum ai zis ca nu te lasa parintii. Asa ca Pa. (Erica)
wiky a spus…
Uite, Erica, nu vreau sa devenim dusmane, dar eu nu pot sa incalc cuvantul parintilor. Eu sunt de-aia mai "potolita" si nu vreau sa mint sau mai stiu eu ce. Putem sa rezolvam si noi in alt mod. Nu trebuie sa te superi ca nu-ti dau numarul de telefon sau de altceva.
Anonim a spus…
Okey poti sa faci ce vrei. Dar eu o sa plec de pe acest Blog. Antonia poate sa ramana ea e colega mea de la scoala,nu te mint ca nu am de ce! Pa! (Erica)
wiky a spus…
Imi pare rau ca pleci.
Unknown a spus…
ca nu sunt multe postari cu Mechi
Anonim a spus…
imi place blogul dar e despre violetta . sfat... posteaza si altceva in afara de serialul violetta asa o sa ai mai multe aprecieri de la cei care-ti vizioneaza blogul. exemplu... moda, make-up, hairstyleing,baieti etc sau .... sper ca ti-am fost de ajutor vreu sa-mi raspunzi daca o sa iei in considerare sfatul meu.

Postări populare