Am revenit!

Salutare tuturor! M-am reintors!
Da, stiu, n-am mai postat de muuuuult timp! Ei bine, m-am hotarat sa redeschid blogul, deoarece am intrat in vacanta de iarna, iar in timpul scolii eu nu pot posta. Programul s-a schimbat radical. Adica acum intru la scoala de la ora 15:05 - 20:00. Da, e un program cam ciudat.
In fine, acest blog, de acum inainte, nu va mai fi despre Violetta. O sa fie despre...hmm...chiar nu stiu. De asta o sa va pun sa scrieti la comentarii niste sugestii despre ce va fi vorba in acest blog. Va pun sa votati. Sper ca unii dintre voi sa mai fi aparut pe blog. Sper mult de tot!
Cu toate acestea, astept comentariile voastre pana pe data de 27.12.2015. Pana atunci va voi pune si o ultima postare cu Violetta de Craciun. Va pup! :*

Comentarii

Anonim a spus…
buna andreea ma buuuuuuucuuur muult ca ai revenit din nou in acest blog si ca ne vei pune postari noi. pai eu as vrea ca in acest blog sa fie vorba de Riley si restul lumii. te pup! (Maria)
wiky a spus…
Buna, Maria! Ma bucur mult ca inca imi vizitezi blogul si iti multumesc si ma bucur ca ai votat. Acum ramabe sa astept si parerile celorlalti. Te pup si o seara frumoasa!
Anonim a spus…
Buna Andre.Ma bucur mult ca ai revenit.Eu asi vrea ca blogul sa fie tot despre Riley si restul lumii.Te pup si sper sa-mi raspunzi.(Meow)
wiky a spus…
Buna, Meow. Mersi ca-mi vizitezi in continuare blogul. Si mersi si pt parere. Mai astept si pe altii sa mai voteze. Te pup si o zi frumoasa! :*
Anonim a spus…
Buna Andre ! M-a bucur ca te-ai reîntors ! Mie mi-ar plăcea va blogul sa fie despre Descendenți . Este filmul meu preferat . In orice caz , iti ador blogul . Te pup si sper sa postezi toate zilele astea de vacanța . (Erica)
Anonim a spus…
Buna Andre ! Pai , eu mam gandit asa : ca blogul sa aibă mai multe subiecte gen : sa fie un blog si despre Violetta , si despre Riley si restu lumi , si despre Descendenții si ce filme sau seriale mai votează . Si sa mai fie un blog si despre fashion si beaty sa fie un blog cu mai multe subiecte . Si asa va fi un blog si mai distractiv si mai ales ca nimeni nu o sa sa se supere . Eu as vrea sa imi răspunzi si sa stiu părerea ta , daca nu ți-o place , nu este nimic . Eu oricum o sa imi placa blogul tau . Mereu pasa imo place de cand l-am văzut . Doar sa imi răspunzi la comentariu si sa iti stiu părerea . (Monica)
Anonim a spus…
*Mereu o sa imi placa scuze pentru greșeală ! (Monica)
wiky a spus…
Buna, Erica. Mersi ca ai votat. Este o idee buna. Mersi pentru sugestie. Si mersi ca inca imi vizitezi blogul. Te pup!
wiky a spus…
Buna, Monica! Da, este o idee buna. Imi place mult. Chestia e ca nu as prea mai vrea sa postez despre Violetta deoarece serialul s-a terminat si nu prea as mai avea ce posta despre serial. Adevarat, postam despre actori, dar acum ca nu mai e serialul nu prea ii mai intereseaza asa mult pe toti de actori. Despre fashion and beauty o sa ma mai gandesc. Dar imi place ideea ta sa postez despre mai multe seriale. Buna sugestie. Te pup!
Anonim a spus…
Buna!Andre!Eu asi vrea ca blogu sa fie despre toate serialele de pe Disney Channel. Adica sa scri despre actorii serialelor, ce se intampla in spatele camerelor si daca vrei poti face rezumate la unele episoade.Iti ador blogu!Te pup si sarbatori fericite!
Anonim a spus…
Semnat Emma
wiky a spus…
Buna idee, Emma! Multumesc pentru sugestie! Te pup si sarbatori fericite! :*

Postări populare