In spatele camerei de filmare

 
Buna tuturor!
M-am reintors pe blog mai devreme, deoarece am mai mult timp sa postez in aceste zile, cu toate ca mai este foarte putin si incepe vacanta. Pentru inceput, sper sa va placa noul design al blogului si sper sa fie pe placul vostru. :D
 
In fine, acum ca reincepem sa ne putem pe picioare, v-am pregatit un subiect nou in care este vorba despre stilul actorilor in serial si stilul original al actorilor.
 
De exemplu, sa vorbim despre stilul Clarei Alonso (Angie).
Ea, in serial, se imbraca elegant, decent si frumos.
 
 
Super stil are Angie, nu?
Dar, nu este la fel ca acest stil:




 
Sper ca se observa diferenta dintre stilul Clarei in serial si stilul ei original.
Sper ca v-a placut aceasta postare.
Ne revedem si data viitoare cu noutati despre serial si despre viata actorilor!

Comentarii

Anonim a spus…
Super tare!Te felicit pentru ca ai gasit acest subiect pe care sa nil pui.(Mary)
Anonim a spus…
Ma bucur din suflet ca te-ai reintors!!! Si esti superba Andreea daca te ocupi de asa ceva.Cat mai frumos e blogul cum trec zilele cat mai frumos este!!! Ai cel mai tare blog cu Violetta din Romania!!Te iubesc exact ca si cum tu ii iubesti pe actorii din Violetta.Super postarea si super blogul!!
wiky a spus…
Iti multumesc din suflet, drag anonim. Incerc sa tin blogul pe picioare si incerc sa am si eu mai mult timp ca sa postez mai mult pe blog. Iti multumesc ca mi-am vizitat blogul si te mai astept! Sa ai o zi frumoasa!
Anonim a spus…
Esti super tare si ai cel mai tare blog! I love you :)))
Stiu ca n-are legatura,dar ce parere ai despre blogurile mele welovevioletta521.blogspot.com si beautyisfashionable.blogspot.com????????
wiky a spus…
1. Iti multumesc din suflet.

2. Imi plac mult blogurile tale, continua tot asa. Te felicit pentru acele bloguri. Bravo!
Anonim a spus…
Multumesc foarte mult. Esti super draguta!
Anonim a spus…
Un lucru mai vreau sa te intreb. Cum ai pus bara de meniu????
wiky a spus…
Multumesc, la fel. :)
wiky a spus…
Pai, mai intai am intrat pe Blogger, in stanga putin mai sus este un buton pe care scrie "Pagini". Apesi pe acel buton si ti se va deschide o fereastra. Putin mai sus in stanga este un buton pe care scrie "Pagina noua". Apesi pe el si iti creezi paginile dorite. Sper ca te-am ajutat. :)
Anonim a spus…
Un ultim lucru: Cum ti-ai pus imaginea cu Cami, Vilu si Fran, si de ce nu-mi iese si mie bara de meniu??????
wiky a spus…
1. Pai, nu stiu de ce nu ti-a iesit bara de meniu...se poate sa fie o eroare. Chiar nu stiu de ce nu ti-a iesit.

2. Pai, poti sa-ti pui o poza, daca urmezi acesti pasi: intra pe Blogger mai intai de toate, in stanga paginii putin mai jos este un buton pe care scrie "Aspect". Apesi pe acel buton si ti se va deschide o fereastra. Putin mai sus iti va aparea titlul blogului tau, apesi pe "Editati" din dreptul titlului si ti se va mai deschide inca o fereastra si pe ea va scrie "Imagine" si apesi pe acel cuvant, si dupa iti incarci ce poza doresti tu. Sper ca te-am ajutat si sper sa-ti iasa de-acum, doar ca acolo cu bara de meniu nu stiu sa-ti spun. Mai documenteaza-te. Poate ai sa gasesti ceva. :)
Anonim a spus…
Mrs super mult
Anonim a spus…
Andre,am vazut chiar acum postarea acea cu rochita acea exact ca a Francescai.Mi-ar placea sa mai pui o posatre cu acea rochie ca e minunata!! Mi-as dori si eu una!!Mi-ar placea ca in zilele acestea sa o mai pui pe blog adica,sa mai pui o poza cu tine imbracata cu rochita si sa zici in postare deunde o ai si sa ne mai arti cateva poze cu acea rochie,Doar daca vrei daca nu nu ma supar.Continua sa pui postarii despre Violetta!!! Imi plac foarte mult chiar si si blogul tau!!!

Postări populare