O tinuta vesela, o fata suparata

Buna! Am venit cu o poza cu Francesca care este imbracata in doua tinute foarte frumoase, dar diferite. Sunt frumoase amandoua. Care va place mai mult?



Ca tot vorbim despre Francesca, hai sa vorbim putin si despre Lodovica.
Aceasta este o poza noua cu ea. In poza aceasta este cam suparata.


Ne vedem cu postari noi pe data viitoare, ceao!

Comentarii

Emma a spus…
Mie imi place mai mult a doua tinuta.
sonia a spus…
prima desigur
Anonim a spus…
nu mai fura
wiky a spus…
Eu nu am furat de la nimeni. Si nu mai comenta fara motiv. Vad ca nu ai altceva de facut, nu?
Anonim a spus…
Te rog sa nu te superi pe mine dar acesta poza am vazut-o si pe blogul Iuliei.Nu stiu cine a furat de la cine,dar pe blogul Iuliei vad aceleasi postari care le-ai tu pe blog.Nu stiu Andre tu sti noul blog al Iuliei? daca nu il sti cu siguranta ca Iulia a facut-o intentonat.Si daca il sti eu nu te invinovatesc dar mi se pare ciudat ca pe blogul Iuliei sunt aproape acelasi postari ca pe alt tau iti dau adresa noului blog al Iuliei este Violettafanro.blogsport.ro acesta este.Sper ca nu te-am suparat.
wiky a spus…
Nu m-ai suparat deloc, stai linistita. Eu i-am vizitat de cateva ori blogul Iuliei cam cand m-am intors de la tara in vacanta asta de vara, cam in
perioada aia in care nu am mai postat pe blog. Dupa nu i l-am mai vizitat. Si de-atunci am si uitat adresa blogului ei si n-am mai intrat pe blogul ei. N-o spun cu rautate, dar eu nu fur, daca asta incerci sa spui. Eu ma informez de pe site-uri internationale. Eu nu fur postari de pe niciun blog, Doamne fereste! Sper ca m-ai inteles. Weekend placut.
Anonim a spus…
Da te inteles,dar vreau sa iti spun ca Iulia a renuntat la blogul acela care posta cu Andra,si si a creat un blog nou unde singura posteaza pe el,acuma nu iti zicmsa te uiti pe noul blog al Iuliei este violettafanro.blogsport.ro daca nu vrei nu ii nimica,doar daca ai vrea sa vezi noul blog al Iulei.
Anonim a spus…
Va rog,nu o mai invinovatiti pe Iulia.Va rog frumos,ea are un blog minunat si nu fura nimica.Toate blogurile au postari originale.Defapt,nu exista nu exista postari originale.Pozele sunt publice toti le pot lua.Cumva voi le-ati facut? Scrie numele vostru pe poze sau ce?
Casandra a spus…
Prima tinuta e fabuloasa

Postări populare