Concurs nou! Cine participa?

Hola! Sunt Andre si v-am adus un concurs nou. Deci in zilele trecute am facut o competitie cu niste cupluri din Violetta care vrem noi sa ramana un cuplu mereu. Pai, cam toti ati votat cuplul Violetta-Leon. Si eu as vota cuplul Violetta-Leon. Cardul de cea mai buna echipa este acordata echipei "Violetta-Leon"!
Felicitari!!!


Iar acum, concursul cel nou...


In acest concurs sunt si cateva reguli:

- Sa nu copiati de la altii ;
- Sa nu va certati intre voi sau sa jigniti pe cineva ;
- Sa va faceti echipe: 1 echipa = 4 jucatori .


In acest concurs trebuie sa inventati: jucarii Violetta, haine Violetta, accesorii Violetta, reviste de moda Violetta. Faceti-va cate o echipa si faceti toate aceste lucruri.  Mai intai imi spuneti ideile voastre la comentarii, dupa toate aceste idei ale voastre mi le trimiteti pe adresa de e-mail a blogului andreea_nacu03@yahoo.com.

Ceao!


Comentarii

Anonim a spus…
Eu nu am E-mail! Si cum arat Cardul? (Erica)
Anonim a spus…
Eu am o idee. Violetta in stil frantuzesc. Balerinii rosii o fusta verde ca smarald o haina in dungi albe si bleu larga la umeri pe cap o bascuta frantuzeasca tot verde si bratari rosii
(Ienuta)
Unknown a spus…
eu sunt in echipa cu lenuta
wiky a spus…
Foarte frumos. Imi place.
wiky a spus…
Nu este nevoie sa-ti arati cardul. O sa ti-l prezint pe blog. Si nu conteaza daca nu ai e-mail. Poti sa-ti spui ideile tale aici. Si, din gresala ti-am sters celalalt comentariu. Comentariul tau era daca sa-mi spui numele tau adevarat sau ceva de genu'. Da, as vrea sa-mi spui numele tau adevarat.
Anonim a spus…
Am o singura problema nu am cont de e-mail.(lenuta)
wiky a spus…
Nu este nimic, Lenuta. Poti sa-ti scrii ideile aici, pe blogul nostru. nu este obligatoriu pe e-mail.
Anonim a spus…
Pai numele meu adevarat este Alexia,dar colegii imi spun Valeria. Spune-mi si tu asa. Si o sa ma semnez Valeria,nu Erica. (Valeria)
Anonim a spus…
O stii pe Lara din Violetta,colegii mei in fiecare si cred ca seman cu: Mercedes,Lodovica,Martina. Si ma confunda cu ele,mai ales cu Lara. (Valeria)
wiky a spus…
Ok. Imi place numele Valeria. Este un nume frumos.
Anonim a spus…
O revista de moda"Petale multicolore" .violetta ne va prezenta diferite rochii cusute pe ele flori naturale:trandafiri albi si roz(rochie de mireasa papadi:din ele se vor face un colier asortat cu o rochie verde.Din narcise se va face o pereche de cercei impreuna cu o fusta plina cu flori de liliac.Din orhidee se va face o coronita asortata cu o rochie lunga pe care va fi cusut trifoi.(lenuta)
Anonim a spus…
Cand se termina concursul?¿
Anonim a spus…
Multumesc!!!! (Valeria)
wiky a spus…
Concursul se termina peste doua zile (17.04.2014)
wiky a spus…
Foarte dragut. Imi place mult de tot.
Anonim a spus…
Eu nu imi pun Idei,pt ca nu am Chef! Hai,pa. (Valeria)
Anonim a spus…
Cine vrea sa fie in echipa cu mine?/lenuta
Anonim a spus…
Eu nu,mie nu mi-a placut cum ai scris. Fara suparare
Anonim a spus…
Poate urmatoarea idee iti va placea
Anonim a spus…
Sahul violetta. Pe o tabla de sah se vor pune piesele(in fata se va pune pionul ludmila(do1)in spate cuplul violetta- leon(re) maxi(mi) francesca(fa)angi(sol)naty(la) frede(si)camila(do2).Regulile sunt:fiecare isi alege un actor si se vor face cupluri(echipa) cate2.Pe un cartonas vor fi intrebari iar care echipa raspunde corect la cate o intrebare inainteaza o patratica.cine ajunge primul la capat ia cuplul vio-leon(care e luat numai de invingatori).Se vor folosi notele muzicale ale participantilor .se va lua in ordinea cum au raspuns si se va alcatui cu ele un cantec./lenuta
wiky a spus…
Foarte tare! Imi place enorm de mult!!! Felicitari!!!!!
Anonim a spus…
Multumesc!!!!
wiky a spus…
Cu mare plăcere!
Anonim a spus…
Deci care idee a castigat?;;:denisa

Postări populare