Concurs pentru V-Lovers, cei care o iubesc cel mai mult pe Violetta

Buna sunt Andre si v-am pregatit un nou concurs. Este un concurs pentru V-Lovers, cei care o iubesc cel mai mult pe Violetta. Acest concurs este cel mai important dintre toate concursurile pe care vi le-am facut. Trebuie sa fiti atenti la ce vi se spune si daca respectati tot ce va zic, o sa va iasa foarte bine lucrurile pe care vi le cer. 

                     V-Lovers

Etapa 1: Creeati o pereche de pantofi asemanatori ca ai Violettei si descrieti-i la comentarii.

Etapa 2:  Inventati o continuare scurta a uurmatorului episod din "Violetta"care va incepe in aceasta seara (5.05.2014) la 18:00.
  
Spor la treaba!


V-Lovers!!!!!!!!!!

Comentarii

Alexuța 20 a spus…
Pantofii mei sunt crem cu un toc maro si siret alb. Tocul are vreo 8-9 cm.
Continuarea: Angi si ceilalti sunt pregatiti de despartire. Chiar atunci o suna si i se spune ca poate ramane. Toti se bucura si o i-au in brate. Violetta ii marturiseste lui Diego ce simte pentru Leon.
wiky a spus…
Foarte frumos. Bravo!
Alexuța 20 a spus…
Multumesc mult!
Anonim a spus…
Pantofii mei sunt maronii. Au tocul de vreo 3-5 cm. Eu le-am pus inca o parteto de aceeas culoare si are cativa ciucuri. Cauta asa pe google si cred ca
i-am facut pe cei din a 5-a poza.pantofi
ca ai violettei
Continuarea: Dupa ce scapa de
Jade,pantofi ca ai violettei German se
duce s-o opreasca pe Angi dar masina pleca. Violetta ii sare in brate. Chiar cand ajunge la aeroport se razgandeste si se duce acasa la Vio. Ea abia a ajuns dar cand o vede ii sare in brate. German o intreaba de ce si ea ii raspunde ca n-a venit pentru el ci pentru cei ce o iubesc.

Andreea
wiky a spus…
Bravo! Imi plac ideile amandurora!
Alexuța 20 a spus…
Multumesc!
Anonim a spus…
Cand pui castigatorul?
*Andreea *
wiky a spus…
Azi, dupa-amiaza.
Anonim a spus…
Pantofi mei sunt cu un maro si siret alb.Tocul are vreo 8-9 cm.Continoarea Violetta si Ludmilla vau placa in concediu cu German si Priscilia.Leon va parasi Studioul si va fi Art Frebel.Si Francesca va afla ca Marco va placa la Londra si se va supara si se va indragosti de Diego.

Postări populare