Pagina "Anti-Violetta"

Buna sunt Andre si am gasit pe Facebook o pagina care se numeste "Anti-Violetta". Cei de pe aceea pagina o urasc pe Violetta (Martina), vorbesc despre ea de rau si o injura. Eu zic ca este o nedreptate aceea pagina si ca ei gresesc amarnic in privinta ei. Voi ce credeti? Spuneti-va parerea la comentarii. Eu spun ca VIOLETTA ESTE CEA MAI GROZAVA!!!
 


                               Start vot!!!

Comentarii

Anonim a spus…
TIN CU EI EA O ******* VIO! MA UIT SI EU PE PAGINA AIA
Unknown a spus…
eu cred ca tini e o persoana minunata , si nu ar merita asa ceva , sa le fie rusine celor care au facut pagina aia de 10 bani :((
wiky a spus…
Daca nu-ti place de Vio (Martina) atunci nu ne mai vizita pagina noastra sau orice pagina cu Violetta ca sa o injuri pe vedeta noastra Martina!
wiky a spus…
Asa este!
Anonim a spus…
Scuze ca tin sa te contrazic : DE 2 BANI !!! Martina este o fata minunata si are un talent foarte mare . Ar vrea ei sa fie la fel ca ea !
Deci cred ca este foarte josnic si foarte urat ca au facut asemenea site in care sa o jigneasca pe Tini !
wiky a spus…
Adevarat! Eu o apreciez din tot sufletul pe Tini. Tini este o persoana foarte blanda si frumoasa cu un talent foarte rar. Ma intreb de ce au creeat acea pagina "Anti-Violetta" de 2 bani!
Anonim a spus…
Copii,violetta e o fata ca voi.
Anonim a spus…
Buna, si eu am gasit mai multe pagini "Anti Violetta" .Eu cred ca Tini este super si nu trebuie tratata asa! Este si ea o fiinta. Daca noi am face o pagina Anti vedeta lor preferata ei cum s-ar simti?! Cred ca ar trebui inchise paginile Anti Violetta.
Raluca a spus…
Sunt de acord cu voi. Martina e cea mai tare !!!!!!!!
Ia ma facut sa realizez ca muzica face parte din mine.Când ma uit la Violetta parcă toate sentimentele ce le simt ei la filmări le-ași simți și eu.Intr-o bună zi poate voi fi ca ea.
Răspundeți
Anonim a spus…
Si eu sumt de acord cu voi tini e super si paginile anti- violetta trebuie închise si o sa aflu pe toti care scriu comentariile si o sai dau in judecata pentruva sunt aitista aitista inseamna ca ma pricep la calculatoare si tot felu de electronice . ASA CA O SA LE ÎNCHID PAGINILE PENTRU CA CHIAR AM VAZUT MULTE ! ASTA E O AMENINTARE !!!SI CINE NU O PLACE PEMARTINA SA NU MAI POSTEZE COMENTARI !!!SI SA NU MAI FACA PAGINI DE FACEBOOK !!!SAU SA NU MAI FACA BLOGGURI !!!!!!SPE CA AM FOSR INTELEASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonim a spus…
acea pagina nu merita nici 1 leu e de 0 si o prietena de la bujoru mia spu ca o golega a creat un blog anti violetta
Anonim a spus…
Eu nu sunt de acord nu o suport sunt doar neadevarate
Anonim a spus…
Nu mai suport sa deschid televizorul pe disney channel si sa ii vad fata. O telenovela din aia trebuie difuzata le alt post, doar atat. Nu sunt ok mesajele transmise copiilor mici care se uita la televizor. Nu am nimic impotriva ei, dar show-ul trebuie mutat. La orice ora deschid televizorul.. e Violetta. Damn.
Anonim a spus…
Toți care fac porcariile alea de pagini sunt niște prosti jumatate.
Cred ca daca fac "Anti page-uri cu Violetta o sa își piardă din fani.
Deunde cred porcariile astea ?! Pentru cei care o urăsc pe Violetta
de ce viziati o pagina cu Violetta atunci ? Sa stiti ca pe acesta pagina
nu se înjura pe Violetta ca si cum faceți voi. Si daca nu ai observat
aproape toți de pe acesta pagina sunt fani Violetta, știți de ce ?
pentru ca acesta pagina este pentru fanii Violetta.Si exact ca si
cum faceți porcariile voastre de pagini aici este invers "daca nu esti fan mars !
P.S: Scuze pentru limbaj faniilor

Postări populare