Poze noi din "Violetta", sezonul al III-lea

Buna, acestea sunt poze noi din "Violetta 3", unele poze din "Violetta 3" au aparut ca decor la unele scene.











O sa revin mai tarziu cu noi informatii.
Pa!

Comentarii

Jasmine a spus…
Hei , Andre ! Mi-am facut si eu un blog Vio , bineinteles nu atat de cool ca al tau si as vrea sa te întreb daca ai putea sa ma ajuti putin cu el , tu ai mai multa experienta si mna. Astept raspunsul tau ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
wiky a spus…
Stiu ca ai un blog, ti l-am vizitat si am si comentat. Este frumos blogul tau. Pai, ai putea sa pui o imagine sus cu Violetta si ceilalti actori cum este si la mine, daca vrei. Ca sa-ti pui imaginea, intri pe Blogger, dupa in partea stanga cauta "Aspect", este deasupra la "Sablon". Daca mai vrei, poti sa pui si un sondaj ( sondajul inseamna cand pui o intrebare cu cateva variante, exemplu: "Cu cine vreti sa fie Violetta?" variante: Diego, Leon. Asta inseamna sondaj ). Ca sa pui sondaj, trebuie sa intri tot la Blogger, dupa apesi iar pe "Aspect", dupa iti apare o pagina cu ordinea blogului tau, iti apare scris pe pagina "Adaugati un obiect gadget". Apesi pe el, iti apare o pagina cu niste idei pe care sa le pui la blog, printre ele este si sondajul. Cauta si o sa gasesti.
Acestea au fost ideile mele, sper ca ti-au fost de ajutor! Te pup!
wiky a spus…
Apropo, nu ti-am raspuns complet la prima idee pe care ti-am dat-o cu imaginea. Deci, apesi pe "Aspect", iti apare o pagina cu ordinea blogului tau, si scrie acolo "Violetta Forever (Antet).
wiky a spus…
Dupa apesi pe el, si dupa iti alegi imaginea dorita.
Jasmine a spus…
Mulțumesc foarte mult ! Chiar nu stiam cum pot sa fac asta. Merci inca o data ♥♥♥♥♡♡♡
wiky a spus…
Cu mare placere!
Jasmine a spus…
As mai avea niste intrebari legate de blogger, sunt noua pe aici și nu știu multe despre bloguri. Sper ca ai putea sa ma ajuti. ♥♡♡♡♡♡♡♡¤♡♥♡♥♡
wiky a spus…
Adica, ce mai vrei sa afli? Te-as ajuta cu mare placere.
Jasmine a spus…
In primul rand, vreau sa iti multumesc din nou ca esti interesata sa ajuti incepatorii. Vreau sa te intreb cum ti-ai facut tu blogul popular . Tu postezi foarte mult intr-o zi si cred ca asta conteaza . Ti-a facut un alt blog publicitate ?
A doua întrebare este de unde iei tu informatiile ? De pe alte bloguri , de pe google sau de pe site-uri cu stiri ? Subt foarte curioasa :">
Merci de atentie si sper ca nu cer prea mult rugandu-te sa imi dai niste sfaturi . Kisses ♡♡♥★★☆°♧
wiky a spus…
Jasmine, nu ma superi deloc. Imi face mare placere sa te ajut si daca mai vrei sa ma intrebi ceva, intreaba-ma, nu este nicio problema.
Eu postez mult intr-o singura zi, vreo 7-8 postari. Mi-am facut publicitate pe Facebook-ul mamei, ca mi-a dat voie. Informatiile si pozele noi le iau de pe Twitter-ul lui Martinei (Violettei) si al celorlalti actori. Le mai iau si de pe site-uri din alte tari (daca le iau din site-uri din alte tari nu este furt). Acestea sunt raspunsurile mele. Sper ca ti-au fost de folos. Te pup si noaptw buna!
wiky a spus…
"noapte", nu "noaptw". Gresala mea!
Jasmine a spus…
Noapte buna si vise placute ! ▲_▲
Merci inca o data
Anonim a spus…
De ce nu mai pui poze

Postări populare